Image
Shine Design

Shine Design

Már Online is!

Már online is elérhető a Shine Design, amelynek előnye, hogy a rendszer frissítve van a legújabb inverter és napelem adatokkal, így a kalkuláció a lehető legaktuálisabb.

Regisztráljon oldalunkon és az ingyenes asztali alkalmazások mellett, segítséget nyújtunk az online Shine Design és Shine Phone alkalmazások hozzáférésében.

Regisztráció

Image
Shine Phone

ShinePhone

Napjainkban a legkényelmesebben hordozható eszközeink segítségével tudjuk nyomon követni az energiatermelést, így ezt a praktikus szoftvert alkalmazásként is letölthetjük okos telefonunkra, vagy táblagépünkre.

Android és iOS változatban is elérhető!

Regisztráljon oldalunkon és az ingyenes asztali alkalmazások mellett, segítséget nyújtunk az online Shine Design és ShinePhone alkalmazások hozzáférésében is.

Regisztráció

Image
Shine net

Telepíthető programok

  • Shine Net: Meglévő rendszerére közvetlenül csatlakoztatva számítógépét, akár másodpercenkénti adatlekérdezést is elérhet. Mindez természetesen grafikusan is megjeleníthető.

    Hátránya: Nem kerülnek be az adatok a gyártó szerverére, így 
meghosszabbodik a szerviz ügyintézése.)

    Shine net
  • Shine Design: Egy tervező program, amellyel könnyedén prognosztizálhatjuk rendszerünk várható termelését a pontos napelem és inverter adatok mellet. Mindez grafikusan is megjeleníthető.

    Shine design

A saját gépen futó, mindössze belső hálózatot (pl.: LAN, WLAN/WiFi) igénylő kapcsolattal rendelkező programok is elérhetőek a webáruházunkban. Ingyenesen, de regisztrációhoz kötötten!

Shine Country

A Shine Country szoftver csak a régi típusú 2014 gyártási évű inverterekhez használható.

Shine Country

Solar Power

Segítségével a Growatt inverter a legapróbb részletéig személyre szabható. Szinte minden beállítás elvégezhető vele, hogy a lehető legjobb működést biztosítsa a telepítés helyszínén.

Solar Power

Letöltéshez regisztráljon!