A Shenzhen Growatt New Energy Technology Co., Ltd egy professzionális és rendkívül gyorsan növekvő szervezet.

A cég neve globálisan is jól ismert, hiszen piacvezető gyártója a költséghatékony és magas hatékonyságú invertereknek és energiatároló megoldásoknak.

A Growatt renkdívül széleskörű kínálatot nyújt az 1kW-tól 2,52MW-ig terjedő teljesítményű napelemes inverterekre. Ezek energiatároló megoldásokkal együtt is használhatóak a hálózati és hálózat nélküli rendszerek esetében is, ráadásul az 'Okos ház' energia kezelő rendszer mindegyiknél használható.

A vállalat 2017 elején 1200 alkalmazottat foglalkoztatott. A Growatt invertereket eddig több, mint 150 országba exportálták az egész világon.

Image
Image
Legendás kreativítás

Legendás kreativitás az inverteriparban

 

A fenntarthatóbb jövő érdekében olyan technológiákra van szükség, amellyel a háztartások és vállalkozások csökkenteni tudják ökológiai lábnyomukat. A Growatt széles termékportfoliója átfogó megoldást nyújt a napenergia-termeléstől kezdve a energiatároláson és az intelligens energiafogyasztáson keresztül a közlekedés elektrifikálásáig.

Image
Innovatív beszállító az 
inverterek piacán

Innovatív beszállító az inverterek piacán

 

A jól megalapozott kutatás-fejlesztési platformjukkal, a több mint 20 főt számláló K+F csapatukkal és a további, több mint 500 szakemberrel képesek gyorsan alkalmazkodni a piaci trendekhez, és személyre szabottan kínálni termékeket a felhasználók részére a világ minden táján.

Image
Modern gyártó, ahol a 
minőség az első

Modern gyártó, ahol a 
minőség az első

 

A tervezéstől a gyártásig egy olyan átfogó és szigorú rendszert hoztak létre, amely biztosítja a magas szintű minőséget, megbízhatóságot és teljesítményt, ugyanakkor lehetőséget ad a gyártási kapacitás bővítésére, hogy kielégítsék a világszerte gyorsan növekvő keresletet termékeik iránt. 

Az ötlépcsős minőségbiztosítási rendszer a következőket foglalja magában: tervezés, alkatrészfejlesztés, tesztelés, megbízhatósági és gyártási tervezés.

Image
Nemzetközi perspektíva

Nemzetközi perspektíva

 

A Growatt a "glokalizáció" elkötelezettjeként 34 képviseleti irodát hozott létre számos országban és régióban, mint például Németország, Hollandia, az Egyesült Királyság, az USA, Brazília, Mexikó, Ausztrália és India területén, hogy a helyi viszonyoknak megfelelően nyújtson szolgáltatást, támogatást. Tevékenységük már több mint 150 országra terjed ki. 

Image
Ötcsillagos szolgáltatás, új modell 
a napelem iparban

Ötcsillagos szolgáltatás, új modell 
a napelem iparban

 

A Growatt rendkívül hatékony értékesítő és támogató csapattal rendelkezik, amely megbízható technikai és karbantartási segítséget nyújt a kínai és a globális piac számára is. Magyarországon az EU-SOLAR Nyrt. a kizárólagos forgalmazója, képvisel a kapcsolatot a Growatt és a terméket használó ügyfelek között.

A vállalat úttörő szerepet tölt be az online szolgáltatási rendszerével (OSS), amely távolról tudja diagnosztizálni és megoldani az inverter működési problémáit. Az OSS jelentősen javította az üzemi hatékonyságot (+60%), illetve jelenleg is hozzájárul a maximális ügyfélelégedettség eléréséhez.

Image
Megbecsült és jól ismert gyártó

Megbecsült és jól ismert gyártó

 

A Growatt kiemelkedő teljesítményét több díj is bizonyítja. Az EUPD Research nemzetközi piackutató cég 2022-ben egyszerre 22 országban találta a legjobb invertermárkának, és ismerte el az “EuPD Top Brand Awards”-díjjal. 

Az első osztályú termékteljesítményt a TÜV Rheinlandtól kiérdemelt "All Quality Matters Awards" díj igazolja, amelyet a MAX 80KTL3 MV inverterük, illetve az ARK akkumulátorrendszer kapott.

A Frost & Sullivan szerint a Growatt már a harmadik legnagyobb fotovoltaikus inverter beszállító volt világviszonylatban a 2021-es évben. Ezen felül a Growattot ismerték el a világ első számú lakossági inverter és felhasználói oldali energiatároló inverter ellátójaként.