Felhívjuk figyelmét, hogy nem közvetlenül az EU-SOLAR Nyrt.-től (jogelődje EU-Solar Kft.) vásárolt napelemrendszerhez tartozó inverter esetében a garanciális ügyintézésben nem az EU-SOLAR Nyrt., hanem az a cég tud segítséget nyújtani, akitől a napelemes rendszer megvásárlásra került.

A nem tőlünk vásárolt inverterek esetén kérjük keresse a napelemes rendszeréről/inverteréről szóló számlán szereplő céget.

Tájékoztatjuk, hogy a szerviz kérés beérkezését követően elkezdtük az eset kivizsgálását, amelyre 30 naptári napon belül válaszolni fogunk.

settings

Szerviz asszisztens

Szerviz asszisztens

dns

Szerviz asszisztens

Szerviz asszisztens kézikönyv

 

Growatt gyári garancia

A Growatt inverter 5 év gyári garanciával rendelkezik a telepítéstől számítva, de nem több mint tíz és fél év a Growatt New Energy Technology Co., Ltd. szállításától számítva az EU-SOLAR Nyrt. felé. Ez a garanciajegy érvénye az alkatrész és az esetleges tervezési hibákra is. Az alábbiak nem tartoznak a garanciális hibák sorába:

  • Szerelési vagy üzembe helyezési hibák
  • Szállítási károk
  • Felhasználói kézikönyv telepítési karbantartási utasításainak a be nem tartása.
  • A készülék nem megfelelő szellőzése
  • Jogosulatlan módosítás változtatás, vagy megkísérelt javítás
  • Helytelen használat, biztonsági utasítások figyelmen kívül hagyása
  • Vismajor (pl.: villámcsapás, túlfeszültség, vihar, tűzkár)

Garancia feltételei

Ha a készülék a garanciális időszak alatt hibásodik meg akkor a hiba orvoslását a Growatt a költséghatékonyság elve alapján az alábbiak szerint tudja orvosolni.

  • Helyszíni javítás
  • Javítás a Growatt szerviz központban
  • Készülék cseréjével ami a meghibásodott inverterrel minimum azonos állapotú és életkorú.

Ez utóbbi esetben a garanciális időszak az eredeti készülék garanciális időszakát nem hosszabbítja meg. A Growatt nem ad új jogosultásgot az új inverternek. A garanciális időszak alatt a growatt jogosultsága mérlegelni, hogy milyen módon tesz eleget a garanciális kötelezettségének. Abban az esetben, ha az invertert cserére veszik a Growatt nem vállal át semmilyen szállítási költséget a vevőtől. (Mint pl szállítási, díj, bér kiesés , termelés kiesés, stb.)

 

Image
EU-Solar

Mi átvállaljuk Öntől a garanciális ügyintézés gondjait.

A Growatt által az EU-SOLAR Nyrt.-nél elhelyezett garanciális raktárkészletből 30 napon belül elintézzük garanciális ügyeit. Önnek csak az a dolga, hogy kitöltse a a garancia bejelentő lapot és továbbítsa nekünk. Ha problémája van töltse ki most online, és még nyomtatnia sem kell.

Kérem, figyelmesen töltse ki a nyomtatványt!