A Shenzhen Growatt New Energy Technology Co., Ltd egy professzionális és rendkívül gyorsan növekvő szervezet.

A cég neve globálisan is jól ismert, hiszen piacvezető gyártója a költséghatékony és magas hatékonyságú invertereknek és energiatároló megoldásoknak.

A Growatt renkdívül széleskörű kínálatot nyújt az 1kW-tól 2,52MW-ig terjedő teljesítményű napelemes inverterekre. Ezek energiatároló megoldásokkal együtt is használhatóak a hálózati és hálózat nélküli rendszerek esetében is, ráadásul az 'Okos ház' energia kezelő rendszer mindegyiknél használható.

A vállalat 2017 elején 1200 alkalmazottat foglalkoztatott. A Growatt invertereket eddig több, mint 150 országba exportálták az egész világon.

Image
Growatt
Image
Legendás kreativítás

Legendás kreativitás az inverteriparban

 

A Growatt 2010 májusában alakult. Székhelye Shenzhen városa, amely Kína Guangdong tartományában található.

A cég híres a gyors növekedéséről (Shenzhen Speed) is, hiszen mindössze 18 hónapra volt szüksége az alapítástól számítva, hogy az intelligens inverterek népszerű gyártójaként legyen ismert.

Érdekesség, hogy az egyetlen inverteres vállalat, amely növekedéséhez közvetlen befektetést kapa Sequoia Capital vállalattól.

Image
Innovatív beszállító az 
inverterek piacán

Innovatív beszállító az inverterek piacán

 

Több, mint 500 kutató és fejlesztő mérnök dolgozik a Growattnál, többségük legalább 15 éves tapasztalattal rendelkezik az inverteriparban.

A K+F csapat több, mint 60 szabadalom megszerzéséért felelős, továbbá a gyártott inverterek mindegyike fejlett technológián alapul.

A háromfázisú Growatt inverterek maximális hatékonysága 99% feletti, amely széles területen alkalmazható.

Image
Modern gyártó, ahol a 
minőség az első

Modern gyártó, ahol a 
minőség az első

 

A Growatt rendelkezik a legfejlettebb, intelligens és teljesen automatizált gyártósorral, hogy kielégítse az inverterek iránt ugrásszerűen megnövekedett keresletet.

A minőséget az ágazat elérhető legszigorúbb (QC) rendszer biztosítja.

Image
Nemzetközi perspektíva

Nemzetközi perspektíva

 

A Growatt világszerte több, mint 20 tanúsítványt birtokol.

150 országnál is több helyen igen nagy volumenben értékesít. Jelen van Ausztráliában, Európában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsiában és Afrikában.

A kínai piacon a Growatt az egyik legnagyobb és legismertebb inverter gyártó, amelynek termékeit széles körben használják a napenergia hasznosításában, egyéni és kereskedelmi területen is.

Image
Ötcsillagos szolgáltatás, új modell 
a napelem iparban

Ötcsillagos szolgáltatás, új modell 
a napelem iparban

 

A Growatt rendkívül hatékony értékesítő és támogató csapattal rendelkezik, amely megbízható technikai és karbantartási segítséget nyújt a kínai és a globális piac számára is. Magyarországon az EU-SOLAR Nyrt. a kizárólagos forgalmazója, képvisel a kapcsolatot a Growatt és a terméket használó ügyfelek között.

A vállalat úttörő szerepet tölt be az online szolgáltatási rendszerével (OSS), amely távolról tudja diagnosztizálni és megoldani az inverter működési problémáit. Az OSS jelentősen javította az üzemi hatékonyságot (+60%), illetve jelenleg is hozzájárul a maximális ügyfélelégedettség eléréséhez.

Image
Megbecsült és jól ismert gyártó

Megbecsült és jól ismert gyártó

 

A kiemelkedő kínai és nemzetközi teljesítmény mellett a Growatt több díjat és elismerést is szerzett. Az egyiket például a kínai kormány adta, mint: "Nemzeti csúcstechnológiával rendelkező vállalat és Guangdong tartomány híres márkája".

A Growatt további címekkel és medálokkal is rendelkezik:

Legkelendőbb 10 inverter
Kína leginkább kompatibilis inverter cége
A legegyedibb napelemes inverter
Kína legjobb inverter márkája
A legbefolyásosabb energiatároló cég

A Growatt évek óta tiszteletre méltó cég.